Gmina i Miasto Odolanów

Ważne strony

Zapraszamy na konferencję pt. „Przetwórstwo żywności w ramach RHD: Nowe technologie produkcji i ich wpływ na jakość i bezpieczeństwo produktu”

„Przetwórstwo żywności w ramach RHD: Nowe technologie produkcji i ich wpływ na jakość i bezpieczeństwo produktu”

Środa 27 listopada 2024 r. godz. 9:00 – 13:30
KONFERENCJA JEST BEZPŁATNA, ZGŁOŚ SIĘ JUŻ TERAZ!

Dział Rozwoju Obszarów Wiejskich Wielkopolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Poznaniu, przy wsparciu Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy, organizuje 27 listopada 2024 roku od godz. 9:00 do 13:30, na platformie ClickMeeting, konferencję w formie webinarium pn. „Przetwórstwo żywności w ramach RHD: Nowe technologie produkcji i ich wpływ na jakość i bezpieczeństwo produktu”.

W programie zaplanowano 6 wykładów, podczas których prelegenci opowiedzą o kwestiach stosowania, w przetwórstwie funkcjonującym w ramach rolniczego handlu detalicznego, nowych technologii produkcji, wpływających na jakość wytworzonego produktu oraz jego bezpieczeństwo względem zdrowia i życia konsumentów.

Konferencja jest skierowana przede wszystkim do producentów i przetwórców żywności, mieszkańców obszarów wiejskich doradców, a także do instytucji mogących udzielać wsparcia w zakresie rozwoju i wdrażania nowych metod produkcji.
Zapisz się na konferencję, logując się na stronie internetowej WODR w Poznaniu poprzez zakładkę w menu Wydarzenia/Szkolenia WODR lub bezpośrednio przez Link.

Jeśli z powodów technicznych nie możesz zapisać się na konferencje za pomocą aplikacji – prześlij wiadomość na adres e-mail: wrow@wodr.poznan.pl. Temat wiadomości: Konferencja – Przetwórstwo żywności w ramach RHD. W treści wpisz Twoje imię, nazwisko, adres zamieszkania oraz powiat. W odpowiedzi otrzymasz link zapraszający na konferencję.

W sprawach związanych z konferencją należy kontaktować się z Działem Rozwoju Obszarów Wiejskich, tel. 61 863 04 18

  • autor: Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu, data: 2024-11-20
  • WesT9UPLey32LbMX
  • „Przetwórstwo żywności w ramach RHD: Nowe technologie produkcji i ich wpływ na jakość i bezpieczeństwo produktu”